ready steady goooooo....

Idag hade vi picknick lunch för jessica som ska sluta. super mysigt!



jag har oxå hunnit byta mina födelsedagsskor till en storlek större. vet inte om jag gjorde rätt men nu får det bli så här...byte till ett par 37:or så det skulle bli lite bredare ah passa min fot lite bättre. dom är ju lite för långa men tror inte man tänker på det...iallafall inte när man går eller typ rör på sig lite ;)



dom säger ju att juli kommer vara en regnig månad...så tänkte att om jag köper ett par snygga gummistövlar så är jag ju snygg om det verkligen regnar eller som högst troligt att eftersom jag införskaffat gummistövlar så kommer det nog inte regna ;) godkänt?

 

heheh man ser ju typ inte stövlarna men dom är röda iallafall...

Bokstäver

Jag älskar bokstäver och en perfekt kombination av ord. kalla det va ni vill mening, fras, dikt, blaj men jag gillar det. Jag känner att jag ofta har svårt o verkligen förklara mig. vill oftast bara överösa för att hitta precis så jag känner..för när jag känner så känner jag så himla mycket.
älskar musik..kan älska en låt bara för en bra rad. jag gillar o ta andra bra meningar och ord. försöka få dom till mina ord. Du vet sätta pricket över i:et så att säga...


baggy jeans ha baggy jeans

såna här sommardagar är ju härliga...absolut skulle vara bäst om jag va ledig men nu va jag ju inte det så..
linne, baggyjeans och flipflop...så najs!!

mongolido!!









jag är ju en periodare och just nu är det knäckemackor som is the shit. nu har det varit tomt på knäckisar det senaste 2-3dagar men jag har ändå inte kommit mig för att handla nya...asirreterande..
och ikväll vid 22 så kändes abstinensen olidlig. va precis påväg för att akut inhandla..så kommer grannen förbi för att lämna lite grejer. värstabästa så har dom ju så klart knäckisar hemma...yes!! idag blev det en sjukt onyttig men vääääldigt god knaäckis..jordnötssmör!!!






precis lagom tills jag ätit upp mina mackor vaknar en liten extremt svettig liten kille som får somna om i soffan!

God natt!


fågelskådare...

asså varje morgon när jag lämnar på dagis så står det ett gäng fågelskådare på plantagens parkering o tittar ut över barkarby flygfält...vi tittar o tittar men ser aldrig nånting vad dom nu kan titta efter...hur funkar en fågelskådare? Vad är det dom går igång på..kan typ förstå när dom kanske väntar på att små bebisar ska kläckas eller när det är lite action...men ärligt hur mkt kan hända på barkarby flygfält?


sol, vind och vatten

I måndags tyckte jag grabbarna på gatan behövde tvätta sig lite så jag satte på vattenspridare på framsidan. det va tydligen det roligaste som någonsin hänt! :) känns som att det är otroligt somrigt o springa i en vattenspridare.

  

Och igår tisdag va det dags för uteträning. Hade lovat lukas att få följa med. gick väl så där. va lite för svårt tyckte lukas så blev en lite halvdan träning för mig men ah skit samma vi hade roligt. Efter träningen va slut tog vi ett skönt o uppfriskande dopp i mälarn! men nu till det bästa. DAO...asså så himla mysigt o bra ställe. JAg är verkligen ingen alkohollover håller mig hellre till vatten o cola men har fina fina vänner som älskar att avnjuta ett glas vin eller en kall öl så det suger ju riktigt fett att dom blev av med sitt tillstånd av dumma grannar. I år iallafall har dom en fräsch och goood meny men med lite lättare rätter...typ goda sallader och grill. men mig gör det inget förutom då att dom inte får ha öppet så länge på kvällarna...kan iallafall rekommendera starkt det stället. Skönt häng sköna människor!

      

Vad bjuder denna dag på?


tribute till bästa malin

Min bästa vän är malin! Hon är bäst och hon är min!

Just nu tillägnar jag den här till henne...hoppas på att någon gång att få tillägna den till en man.




All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true...I was made for you

I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do
I was made for you

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
No, they don't know who I really am
And they don't know what
I've been through like you do
And I was made for you...

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true...I was made for you

hur säger man till nån att här tar vägen slut...

vet ju att det inte är så många som läser min blogg. känner inte för att outa än att jag bloggar igen...känns mest som att det här är för min skull...och för nyfikna kan läsa senare...

ja hur säger man till nån att här tar vägen slut...finns ju inga bra eller dåliga sätt. det är ju bara göra. det blir som det blir. nu börjar det väl sippra ut lite här och där så kan ju likaväl skriva det nu. vi ska separera. är väl ingen suprice men mmm det är ett gemensamt beslut, vi båda anser att det här är det bästa vi kan göra för pojkarna skull. Kanske det jobbigaste men vi får försöka se i det långa loppet så är det här det bästa för alla.
Vill inte skriva mer än så här änsålänge mer än att from v 28-29 flyttar jag till Råsundavägen och from då kommer vi ha barnen varannan vecka. Vi vet alla fel vi har gjort och vi har försökt med det mesta men det är slut, tomt och inget att försöka rädda. Förutom förhållandet att vi har gemensamma barn och vill ha en så fungerande och smärtfri relation som möjligt.

Nu är det dags att acceptera släppa och gå vidare. Göra det bästa av sitvationen.

Om det är någon vän till ola som läser det här innan han hunnit säga nånting själv. Va då en bra vän o låta honom berätta när han är redo för det. Jag har valt att skriva detta här, inte ola. Tveka inte o höra av er till mig om det skulle vara nåt ni undrar...

men då vet ni...

midsommar...

midsommarafton firades med Quistar o c/o...högst svensk midsommarfirande i hågelbyparken. där fanns allt, midsommarstång, gamla människor i folkdräkt, hoppborg, tåg, helliumballonger, lekplats o vänner! Tror inte att vi åker dit fler gånger men det är ju sällskapet som är det viktiga!! när det började närma sig eftermiddag åkte vi hem till just quistarna i norra ängby för grill och lek o mys!

som vanligt tog jag massor av fina bilder men med malins kamera så de enda bilder jag kan bjuda på nu är bilder på MEJ ahhah pinsamt illa. ser sliten ut men det är tack vare det svåra ljuset i badrummet...men men ärlig o härlig eller här o nu som jag kallar dessa bilder...



som vanligt så tycker jag den som har tagit min överläpp - det är verkligen på tiden o lämna tillbaka den nu. ögonaböj!


På midsommardagen åkte jag o småkillarna ut till mormor&morfar på landet. Norrtälje - rådmansö - västanvik!
Så skönt!! det regnade typ mer eller mindre hela helgen men det stoppar ju inte oss...vi han med både att baka bullar, leka o busa. o inte minst hänga med mormor & morfar!



Blev mkt goda bullar...så sjukt gott med iskall mjölk o nybakta bullar!


På väg hem så synkade vi ju förstårs med alla andra som skulle hem från midsommarfirande...så det va lite kö här och där...men vi är bra på att roa oss i bilen...ja ville sov ju förstår men jag o luki busade. lyssnade på musik o sjöng o diggade...va oss själva för en stund. helt otroligt att ville inte vakna...

   
   



Nu är det väl dags o hoppa i säng så jag orkar upp o jobbe imorgon!!

God natt

Min ville

Min ville gillar o hålla handen!



Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag


Min födelsedagspresent från flickorna

Kom precis på att jag inte skrivit nåt om lördagens firande av min födelsedag.
eftermiddagen började med fix och don hemma hos malin. David kom förbi o lämnade födelsedagspresent som han tyckte att jag skulle ha kvällen till ära. Han kom, han gav, han segrade!! Min brolla är bäst! Det senaste året har jag önskat, älskat och lånat Malins hasbeens. Jag fick ett par alldeles egna! Åh det stannar inte där. Fick dessutom världens sötaste blus! hur gullig får man vara lixom...men han ville Quat " världens bäst lillesyrra skulle vara snyggaste snygg på sin födelsedag! :) bästa brollan eller hur! Tur att jag har honom!
Kvällen fortsätter med att David kör in oss till hornstull, där tapasrestaurangen Ramblas ligger. Vi pratar, skojar och äter god mat! Jag, Nina och Malin. mina finaste flickor. Kvällen fortsätter. vi har bara bordet till 21, så vid 21 så går vi vidare till ett ställe där ninas kille Thomas hänger med sina kompisar. Tar ett glas vin och fortsätter ha skoj! Efter en stund går vi vidare till eken. eken av alla ställen. kanske inte ett favoritställe för min del men hakar. Kvällen börjar bli natt och fortsätter i samma anda, trevligt, skojigt och lite busigt. klockan blir 00.30 och jag o malin bestämmer oss för näe nu måste vi ner på "stan" precis när vi ska gå ringer en desperat stefan och ber malin komma hem. Morris har varit hysterisk den senaste 1,5 timmen. Snip snap slut där tog kvällen slut. vi tar tuben hem till ängby tycker att det går jätte fort...enligt stefan tog det 50 min hahah..ja ja..så fort vi kommer innanför dörren skiner morris upp och säger bara mamma sen är han toknöjd...stefan är trött sur och förbannad går o lägger sig medans vi hetsäter havrebollar och dricker cola! alla tre jag, malin o morris! heheh..
Sover hos malin. som vanligt kan jag inte sova speciellt länge men oroliga malin vaknar vid 6.00 ber mig komma ner till hennes säng o iallafall titta på nån dvd hon somnar om på typ 5 sek...love her! så jag spenderar morgonen med att titta på the big bang theory...sweet...vid 9.30 bestämmer sig resten av familjen för att vakna.
klockan går o det börjar bli dags för simskola. Yes Wilda och Lukas går på simskola och dom gillar det skarpt. Ola kommer förbi o lämnar ville med oss och de andra åker till simskolan. Tradition efter simskola är ett maxbesök. så givet även denna söndag blir det ett maxbesök för att sedan åka ut till landet och fira min födelsedag med päron och bästa bror. Tokregna hela dan, det verkligen öste ner...så blev till att mysa med lite brasa och sen på med regnkläderna o busa av sig..Tror lukas o ville hitta alla stora regnpölar man kan tänka sig. Där kan  man snacka om ren lycka...dom typ rulla, hoppa, sprang igenom...ah dom gjorde nog allt man kan tänkas i vatten pölarna. Men gladast av alla va nog morbror david som blev som ett litet barn igen o lekte med alla vattenpölar han med!!


Det här är den enda bilden från kvällen. tråkigt nog för den ger inte riktigt rättvisa vi va sååå snygga ;)


good news

har fått veta under dagen att bebis o mamma mår bra! så nu håller vi tummarna att allting får fortsätta bra!

Idag är typ första dagen på flera veckor som äter nånting annat än knäckemacka till middag. och det blev goooott! Vi flippa som vanligt o tog allt gott. chilli räkor, baconinlindadsparris, rosmarinstekt halloumi, lyxsallad toppad med lite keso :)



Vi kan det här jag o anna!

high and low

Träffade en vän igår för en promenad. Mkt trevligt och för mig givande trots ordentligt med regn. Vi prata om både stora och små grejer. En tung o orolig grej va att en vän akut fått föda med katastrofkejsarsnitt och mamma ligger fortfarande medvetlös och bebis har klarat sig men ligger i kuvös allt det där o änsålänge vet man inte hur detta har påverkar bebisen eller mamman..fatta tungt o jobbigt. stakars pappan som sitter och inte har nån anning om vad som händer med varken bebis eller mamman. googla lite..vet man ska inte göra det men kan ju inte låta bli. Nu känner jag ju inte dessa människor men jag verkligen lider med dom. Deras närmasta framtid är ju tung o jobbig även om allting kommer bli bra. peppar peppar hoppas verkligen att allt kommer bli bra.

Det här inlägget har typ tagit nån timme att få till..jobb, skriva, jobb, skriva..åh det går verkligen in under tiden som går...vill verkligen veta hur det går..kan ju inte göra nånting känner dom ju som sagt va inte ens men vill så himla gärna att det ska gå bra för lilla familjen.

Vännen berätta även om ett stort beslut, som typ måste tas nu. Ska man våga chansa eller ska man stanna i tryggheten? Jag tycker du ska chansa, våga tro på dig själv. Du kommer klara det galant!




Från det lite deeper stuff till det lite nonsen...Har så svårt att få till strecha min typ vet inte, höft kanske? näe kanske inte höften. utsidan iallafall...ähh visar med en bild..där jag håller min hand på höften/benet/vecket ;/



Får känningar där när jag tränar överhuvudtaget men framförallt när jag sprungit...kort som långt..
Kan alla vanliga streachövningar men måste få till någon härlig övning..nån som har något bra tips..
Är ju överrörlig så vet att jag har svårt o hitta men oftast handlar kanske om teknik. ändra små små vinklar för att det ska kännas osv...


Må gott och hålla alla tummar o tår för lilla familjen!!


shout it out loud...

jag har rn bra känsla. Jag tror på det här! Det är allt jag kan säga..men allt jag vill är shout it out loud! <3

Dont stop beliveing!


tadamm tamdammm damm dam

hela morgen låg alla servar nere.. vid 9.30 så bestämde vi oss för att inte sitta där o rugguggla länrge så vi drog o tränade! Jag körde crossen och löpbandet...gick mkt bättre än förväntat så härligt!



suddig, svettig men härlig ;) Så skönt och nöjd för dagens första träningspass!




it aint over until the fat lady sings..




orka..

Är så klantig...hela inlägget klantade jag bort o nu hinner jag inte skriva om...så blir bara en bild. men en bild säger ju mer än tusen ord. hehhe..



Nu åker jag till malin för att fixa o trixa...o dessutom möta upp min kära bror som har en födelsedagspresent som jag bara måste ha idag...spääännnande...har ju världens bästa brolla så är säkert nånting sjukt bra!!

tror inte det kommer nåt mer inlägg här idag....men man vet ju aldirg hur pigg jag är när jag kommer hem inatt..
annars återkommer jag imorgon - på min FÖDELSEDAG! jippi!!

god morgon

denna morgon startade 6.30 här hos mig...då ville ville gå upp äta frukost och titta på trassel...mmm men då vill jag klippa dig medans du tittar på trassel..okej´rå..så  denna morgon har vi hunnit äta frukost, klippt vilo, tittat på trassel, dammsugit nedervåningen...bra start på denna dag!!



nyklippt liten kille..sen kom en nyvaken luki som ville gosa..


dress for success

Imorgon ska jag o flickorna ut o fira att jag fyller år på söndag! super skoj! Bästa tapasmiddagen på Ramblas och sen vart vinden tar oss...men va sjutton ska man ha på sig..åkte till bromma blocks för att hitta nåt nytt på vägen hem från jobbet...men hitta INGET...så det blev till o gräva djupt i garderoben...känner för klänning...kanske känner annorlunda imorrn men idag känns det som det blir klänning...




1. en grön skön soft klänning som jag inte har använt än..
2. mitt säkra kort jeansklänning
3. en ny fin klänning. rea fynd. mkt snyggare i verkligheten. men är lite flygvärdinne varning eller tenniskläder.
4. en vit oskyldig liten maräng :)


mmm vi får se...får suga på karamellen...vem vet kanske blir jeans o thizza o high heals on...

a rainy day...

vem har dansat regndansen idag?



en mulen o lite regnig dag men har varit produktiv o bra. Har planerat hela sommar så alla tidningar ska hinnas med o gå i tryck som planerat även om vi kors o tvärs ska på semestrar...




Mitt för tillfället kaosiga skrivbord..mm planering görs bäst old school med papper o penna o inte minst överstryckningspennor!! mmm mumsa på den du! Ser ni mina fina skärmar, dubbla skärmar. Extremt effektivt!
På bild är finaste Jess och även suss mittemot...dom bara låssas jobba ;) Man kan även se vattenflaskan finns nära till hand och det 2 senaste producerade tidningar..mmm GolfDigest och King, ingen av dem har ännu kommit ut i butik men snart så!

mmm längtar efter lite hängmattehäng med minst en bra tidning. det är sommar riktigt skön sommar!


Jag har skaffat mig vana att vakna tidigt vare sig jag är trött eller pigg. imorse va en sån dag.
passade då på o ta en fridfull bild på min vackra son!




Strax ska jag ut i regnet med mina flipflop o kanske hitta nåt skoj att ha på mig imorgon när jag o mina fina flickor ska fira att jag fyller år på söndag!! yiihuuu ska bli så kul och gott. Vi ska käka tapas på Ramblas. det är det enda som är planerat resten fribasar vi...får se vad vi hamnar...vilket fall det ska bli jätte kul!


tjipp

inspiration

min eftermiddag och kväll..

idag va jess på jobbet igen, vilket är alltid bra. Vi har bra samtal och vi kompleterar varandra bra i vårat arbete. Vi sitter o snackar och jobbar men helt plötsligt är det som att jess får en aha-upplevelse. Hon vänder sig till mig o säger förstår du att du har gått ner 30 kilo. förstår du vilken prestation du har åstakommit. förstår du hur grym du är. Lite överrumplad tar jag in vad det är hon säger, vad det är hon påstår och frågar. Nej jag tror inte jag förstår det, inte på riktigt. För mig så var det bara att allting stämmde den här gången. känns som kroppen o huvet har kört ett eget rejs och jag har bara hängt med..men det stämmer ju faktikst inte. senaste året har jag jobbat så otroligt mkt med mig. jobbar fortfarande men jag har kommit långt jätte långt faktiskt. och kan nu säga att jag är stolt över mig själv!

Jess avslutar detta samtal med att säga att du är en sann inspiration! asså det är ju typ det bästa finaste man kan vara för någon annan. tänk att jag inspirerar andra genom att bara vara mig själv.

resten av dagen funderar jag mer på inspiration och människor som inspirerar mig.

Just nu inspirerar aktiva människor, som hittar på saker och gör saker som inte bara sitter o tittar på. En sån människa är martin en vän från "förr" back in the days när jag va aktiv.. hans blogg inspirerar mig eller han inspirerar mig men det är ju via hans blogg som man får följa med på färden så att säga. Han har ett jobb som innebär mkt människor, aktiviteter, resor ah mkt vilket i sig är roligt o läsa om. Han paddlar även mkt kajak, enligt mig på hög nivå men det är inte bara att han paddlar utan mer att han alltid är i farten med nånting...som jag känner honom så är det vanligare att att han gör nåt skoj än att softar hemma o har tråkigt. kolla in hans blogg o bli inspirerade www.multisportbloggen.se

Vi har alltid varit en aktiv familj, skidor, kanotutflykter, resor o mkt folk. och för min del har det alltid varit mkt idrott..oftast många sporter samtidigt...tror jag provat det mesta men roligast av allt skulle jag vilja påstå va tiden på gymnasiet när jag hade vattensport som indviduellt val. vattensport innebar vattenvana och alla sporter som med vatten, inomhus som utomhusaktiviterter, sommar som vinter. Allt från simning, dykning, undervattensbandy till paddling, långfärdsskriskor. så sjukt roligt!! saknar verkligen det. Så jag har bestämt mig för att ta tag i det igen på nåt sätt. Vill även få med mina smågrabbar i den mån det går. jag vill verkligen föra det intresset vidare till dom!
I höst är tanken att jag ska gå på klätterkurs. dels för jag tror det är asball men oxå för att det är sjukt bra träning. längtar faktiskt. men ah på nåt ska jag bli mer aktiv..vet inte hur o på vilket sätt men ska ta upp mina "gamla" intressen igen...



Efter jobbet: Åkte jag direkt till Ängby badet för att vara med på friskis utegympa som dom kör på sommarn. tis och tors kl 18.00. Det är ju inget jätte jobbigt pass o det känns lite fjompigt men skiter man i dom andra och ev folk som ser en o bara kör, ja verkligen kör på så känns det jätte bra! men framförallt o träna utomhus är ju jätte trevligt. dels miljön men oxå att det inte är plant underlag. känns i fötterna att jag har behövt jobba med balansen och stabiliteten under passet. härligt! men det bästa av allt är att i fortsättning så ska alla pass avslutas med ett dop...mmm ångra så himla mkt att jag inte hade bikini med, hade varit kallt men uppfriskande efter passet! så ny tradition blir utgympa som avslutas med bad!


Ett annat intresse som blir extra kul på sommar är ju foto eller fotografering. Nu har ju inte jag någon egen kamera. brukar låna annas när tillfälle ges men ah ska verkligen försöka unna mig en kamera en riktigt rolig kamera när tillfälle ges. men blir mkt foto med telefonen som man ändå alltid har med...o min finaste Angelica är ju sjukt säker på det här med vinklar o så lite lite man behöver vinkla för att få ut det bästa av bilden..jag har haft koll på det men när jag fotar själv på andra men är jätte svårt med sig själv...har haft många år då jag inte velat bli fotograferad och när jag själv hållt på så har jag lixom inte varit nöjd med det jag ser o bara blivit näääe jag håller i kameran o fottar allt o alla andra istället. Men angelica lär mig och jag exprimenterar mig fram..så ah blir många bilder på mig men känns som att det gör inget det får vara så nu. Jag genomgår ju en väldigt stor förvandling med kropp o utseende så är rätt häftigt o se. vilket man verkligen gör när man fotar sig själv. och när jag fotar mig själv o lär mig hur man för sig känns det som att mitt självförtroende att vara på andra sidan linsen växer. så ah jag lär mig..

här kommer lite foton från dagen!




tråkigt i bilen innan träningen började...är som sagt va inte världsbäst på att vänta..


 

jag gillar verkligen allt som har med surf o göra. modet, känslan mmm..Det här är en av väggarna i lukas rum. Vi gillar surf jag o luki! Har precis nattat honom när jag tog den här bilden så är dovt ljus men mmm så inspirerande till drömmar!



Nyduschad osminkad o bara ärlig..extremt fluffigt hår. eller som jag kom fram till tidigare idag..mitt hår är typ som en man, en lejonman, måste verkligen hitta på nån frisyr som funkar snart...så här kan det ju inte fortsätta.

Till slut nu är alla papper hos försäkringsbolaget så jag gissar på att jag får en iphone till nästa vecka! *jiiiihuuuu* även om jag tills dess får låna ninas gamla så lääängtar jag verkligen heheh



God natt!!

snart är det dags...

för dagen just do it. Idag blir det utegympa på ängby badet. Har aldrig varit på det tidigare men känns bra o göra nåt. Vem vet kanske blir en sen kvällpromenad idag igen <3

ja idag blev det inte lika många inlägg men nåt ska vi väl kunna hosta upp..
kan ju visa hur Lokes namntavla blev...typ ripoff med lite tillägg..bla en lite uggla..



näe nu måste jag svida om till träningoutfiten!!

läste precis en bra grej...

You can piss your whole life away trying out who you might be.. It's when you worked out who you are, you can really start to live!


så dum..

nu gjorde jag en grej som jag hade bestämt mig för att inte göra...varför kan jag inte bara vänta...varför kan jag inte bara coola ner mig lite..åhh blir tokig...

ja ja nu är det gjort..

jag bara hoppas på att få iallafall 10 minuter...




...little swallow

godis

Stötte på ett fint jussi armband...sånt vill jag ha!


och det hittar man här!

Igår fick jag frågan om jag kunna komma på någon bra doppresent..självklart presenter är lixom min grej ;)
börja surfa runt på fina grejer; kanske en stjärna i betong eller namntavla av olika slag...nu är det iallafall bestämt att det blir en sån här namntavla till lille Loke..så nu ska här skapas!!!


några bra bloggar jag stötte på under googlingen http://camillasnyahem.wordpress.com/; http://blogg.mama.nu/cecilias-blogg/; http://www.abeautifulmess.typepad.com/ http://www.isa.nu/ http://projectathome.blogspot.com/

Eller är det någon som har nåt annat förslag???


hörs snart!

Kvällspromenad

Det är ju så skönt med en lång kvällspromenad. Man får så mkt ut av en sådan. Speciellt om man har trevligt sällskap! 

Jag är såååå mörbultad i ryggen efter naprapatbesöket tidigare idag och kände inte att jag ville eller kunde bara gå o lägga mig i soffan som jag helst av allt ville..efter dagen träningpass på balance så åkte jag hem...åt en sjukt avancerad middag ( två stor knäckemackor...mindre bra men det va allt jag ville ha snicksnacka lite med småkillarna innan dom skulle knoppa. sen kände jag idag ska jag ut o gå.
kollar fejjan en sista gång ser malin status uppdatering; känner mig lite hängig :/...ringer upp fröken i fråga säger jag ska ut o gå ska du med...hell ya...så jag sätter mig i bilen, åker till malin. och vi går o går skojar o skrattar, lite allvarliga o vuxna oxå men mest skoj o trams...kändes inte ens hur länge vi gick...vi gick i 1, 40 minuter...det hinner man långt på i brommas!

snipp snapp slut så va denna dagen slut...

puss o god natt mina fina

jess vabbar...

ja allså den här veckan har min vapendragare vabbat..med andra ord så är jag lite lonley här på jobbet...gissar att det är därför jag bara sprutar ut blogginlägg...

men sammanfattningsvis den här dagen har det faktiskt varit lite musik, väldigt lite musik...mkt skratt och bus men dåligt med musik...tar jag säkert igen imorgon...eller tror jess kommer imorgon...då blir det mest skitsnack :) love it! Jess säger det igen men du fattas mig när du inte är här...hur ska jag klara mig när du slutar :(

och andra sidan kan jag berätta en rolig grej ang mig och musik...

 
asså jag måste sluta göra bort mig...imorse i bilen - IGEN
Underhåller mig själv i morgontrafiken. Sjunger lite lätt med till all härlig musik (läs va mig själv för en stund)
..börjar känner mig iaktagen, tittar till höger...är väldigt iaktagen...
av tre väldigt trevliga killar som gulligt not har skrivit en lapp och håller upp mot fönstret...du är grym! hahahahhahahhah bra start på morgonen men dock lite pinsamt - but hey thats me!

har flera bilder och videoklipp när jag sjunger o är mig själv i bilen men dom bjuder jag inte på nu...googlade en bild istället...

öken

Jag klarade mig fint, fick behålla bh:n på men endast den istället men det kändes bättre än jordgubb eller blåbär!
men annars om man tänker efter är det ju väldigt speciellt att gå till naprapat eller kiro för den delen.
Ja må ha öken torka hos mej men när en snygg, trevlig man knådar på ens öma rygg. liggandes på mage, på rygg, eller sittandes gränsle över britsen...mmm det är rätt härligt..hahah..saknar det..måste ju se rätt lustigt ut när man kommer ut från ett litet rum med håret på sne, lite tilltryck i sminket och rättar till kläderna lite snyggt och hör hur man säger åh tack snälla, du är bäst...jag ser framemot nästa vecka..hhehahah

Nu en stund senare när hettan lagt sig...så gud vad det ömmar ännu mer...han knåda och tryckte och avslutade med lite stretching...känner mig mörbultad...gud så skönt!


torrt...men det finns hopp... :)


Jordgubb eller blåbär = PANIK!!

asså shit...hur tänker jag...imorse när jag klädde på mig tänkte jag inte på att jag ska till naprapaten idag...
fuck...jag är trött o har ont mellan skuldrorna..som vanligt..mmm det brukar resultera i att man behöver ta av sig bh:n när man besöker kiro eller naprapat...mmm.. i vanliga fall så brukar "han" väldigt diskret knäppa upp bh:n när man ligger ner på britsen och när han är klar så knäpper han den diskret igen....huuuuur sjutton ska det gå idag? jag har lixom brottarrygganpassad bh idag...mm precis så..det innebär att den knäpps fram..
hahahahha hur i helskotta ska detta gå..KATASTROF...

2 alternativ.

1. Jag leker tutti frutti...kommer ni ihåg det knäppa programmet? jordgubb eller blåbär
Jordgubb ja titt ut..

2. hoppas innerligt att går att lösa diskret och proffisionellt hahahahah


eller hur...kan jag bara tänka lite lite längre än till...

Ingen som vet att jag bloggar igen så hahah kan skratta gott till det här själv...o skulle nån snäll liten själ hitta hit så bjuder jag på den...

hur gör man?

jag har så mkt som snurrar som jag vill säga, där av att jag ens startade den här bloggen från början..men den föll ut sanden..kan inte säga varför, det bara blev så...men jag använder min facebook som typ e blogg..o det kanske inte är okej, känns det som. Har säkert skrivit om det här tidigare men nu kommer det igen...
Just do it..tänk inte så mkt, bara gör...så nu ska jag använda bloggen inte facebook..så...

men det är ju så lätt o bara skriva ett kort litet meddelande..ja precis en liten status..ska man blogga vill man ju nästan skriv o skriva och bilder o blablabla...ähhh nu bara gör...

OM jag skulle tabba mig så kolla den här länken...det är där det händer..where the action is..
https://www.facebook.com/?ref=home#!/josefinartmark


here i am...



här är lilla jag...tänkte jag skulle uppdatera när jag ändå börjat blogg igen..men jag kan inte byta profilbilden...det går bara inte...varför? måste googla!!

den långa väntan...

det finns så mkt som jag skulle vilja säga, känna & göra men jag måste lägg band på mig.
Jag suger verkligen på det..måste jobba på det...verkligen för min egna skull.
men när man vill nånting eller vill ha nånting så är det ju bara så svårt o vänta..inte kunna påverka utan bara gilla läget..lugnt och fin o vänta på sin tur..andas..men allt jag vill nu är bara få bekräftelse på den där känslan, är det rätt eller är det fel...vill bara få möjlighet att ta reda på den där känslan..

lägg band på mig...annars förstör jag bara allting = fatta det josefin - NU..

Du va min nya dröm..

I want you to be my eternity..

if you do me right, i'm gonna do right by you..

Thinking of you
Youve got a hold of me and Im
Thinking of you
Something is pulling me and Im
Thinking of you
Are you thinking of me too?



marabou caribbean.. är du värd att ätas upp? kommer jag få känna känslan? kommer du "hit me hard"? eller kommer du höja mig, är du min nya dröm?

...

Jag ska gå o träna nu..efter det kanske..

RSS 2.0