Va hände?

jo det vanliga så klart. Börjar bra men efter ett tag så rinner det ut i sanden. Så typiskt mig. Blir så trött, varför kan jag inte bara genomföra det jag säger att jag ska. Hur svårt kan det vara lixom. Får försöka mig på ytterligare en förbättring. Mer bloggning!

Stöter ju på så sjuk bra sidor på jobbet när jag jobbar så måste verkligen ta mig tiden att länka vidare alla mina bra sidor. Senast idag hittade jag några nya sidor med photshop penslar!

Dels den här duden eller här eller här. Ni måste absolut kolla in här. kan fortsätta hur länge som helst. Älskar photoshop! Nerd - javisst! Har lite behov av att skapa så är det någon som behöver en tavla eller något annat roligt så säg till!! I´m all yours!

Kan föresten tipsa om att Almhem har fått in mer lägenheter till salu, snacka om inspiration! Eller den här härliga sidan Porthhouse. Eller varför inte lite inspiration till nästa sommar!

men mest av allt vill jag ha sånt här...





men allra helst denna gulliga skönhet! EN MAMMA ÄR EGENTLIGEN BARA EN FLICKA SOM HAR RÅKAT BLI STOR



för övrigt kan ni ju alltid kolla in russinet - vill typ ha allting där, så fina gosiga saker. Allra helst allt som har med flugsvampar att göra, hur gulliga som helst!




Nä nu är det dags o sova, ingetligen för länge sen men fastnade ju här. Natti natti



RSS 2.0