Back on track

Hade mig ett ordentligt sommaruppehåll. vilket resulterade i lite vikt uppgång. Men imorse ställde jag mig på vågen åh jag är redan back som jag va innan sommaruppehållet. yaaaay!!! Så nu är det bara till o fortsätta, vill komma närmare målet!! Motivationsbild! 30 panner...mm 30 kilo har jag gått ner...det är inte illa pinkat inte. sjukt bra gjort av mig hahahahh



Så nu ska jag äta lite godis, allt för göra allting lite svårare, jobbigare...

En singelmammas vardag...

Har köpt mig ett par skor idag! Som vanligt är jag alltid mellan storlekar. så fick bli lite förstora men då kan man ju alltid ha en lite tun sula..bra va!




På mataffärn handla jag eeeextreeemt mkt grejer idag. helt sjukt.



TVÅ TIDNINGAR, GODIS OCH SALAMI SPINATA CALABRESE... helt sjukt mkt ;) löjligt ju..
Äter inte så mkt till middag när inte mina killar är hemma. blir ordentlig lunch men lättare middag...



someone like you







sometimes it last in love, but sometimes it hurts instead






epic failure



Hollywood fluff åker hiss.

dinner with muck & smuck


en kväll och morgon med mallan and lil´morp



mina små fisar! min bonus familj! det blev en kväll med nachoplåt, typ 7 såser. jag och malin älskar sås! sen sent på söndagkvällen så började vi se black swan. bhuuu jag är för mörkrädd eller bara rädd överhuvudtaget för o se sånna..sen kunde inte malin låta bli att berätta spölhistorier o skrämma mig ännu mer...knäppo...slutade med att stefan fick sova inne hos wilda och jag, mallan o lil´morp sov i stora sängen. mys!

jusdesign levererar...

det bara pumpar ur kreativitet ikväll...ikväll rockar jus!




jag gillar att säga hej. hej är fint.








 
ett hej är så mycket mer än ett hej...







sova






Bättre sova själv än ensam tillsammans...

jus




Dont make me cry...


en till tavla


Ville extrema fransar


mina bästa!


me and my boyz


mannen, myten, legenden

dagens fb status: Om jag får säga det själv så idag är jag en riktigt snygg MAN. Jeansskjorta, keps, blod som pumpar så ådrorna är tydligare än nånsin. Tur att det är pyjamasparty med bästa mallan ikväll så jag kommer tillbaka till kvinna fort!!






patetiskt



yóu make me smile, you make me shiver.

pain

lessen





dumma väska..

ärlig...lite för ärlig...

Att packa upp den perfekt packade efterlängtade väskan för att det inte blir nånting, kan det göra mer ont?
Väskan var packad med omsorg, pirr, längtan och nu är den så gott som tom igen. *puff* tom bara så där i ett ögonblick. vad gjorde jag för fel? kunde jag gjort annorlunda? hur hanterar man när någon annan tar beslut åt en, när man inte kan påverka.

kommer väskan få bli packad igen? att allting bara kommer ske lite senare, en annan gång. med samma människor för samma mål...

jag önskar jag va känslolös. att jag va sån där som inte riktigt bryr sig. vill inte vara så som jag är. som bryr så inuta *pip* om varenda lite sekund av känsla, ord, menig när jag anser att det handlar om saker som  är viktigaste i mitt liv. utåt är jag nog rätt bra på att skaka på axlarna, låssas som allting ba ja ja. men på insidan så står jag och faller i tusen bitar, jag krossas. för varje sekund som går så krossas jag lite till. även om saker o ting inte hänger ihop men det påverkar hela mig. små små korta sekunder av dåliga kommentarer, dåliga händelser påverkar så stort. alla positiva saker och ord får ingen chans att leva ut o visas sig. varför är det så mkt lättare att suga åt sig negativa ord o tankar..blir aldrig den sidan mättad av tråkigheter. varöfr kan inte den sidan va pytte pytte liten för att den positiva sidan är överfylld och bara väller över..

ähh jag lägger ner. fuck you, and the rest can follow..

idag är jag tom, lika tom som min väska...


vill men hinner inte...

 
Jag var på en offentlig toalett i dag - jag hade knappt hunnit sitta mig ner när jag hörde en röst i det andra båset:
"Hej, hur mår du?"
Jag: generad, "Bra!"
Det andra båset: "Så vad håller du på med?"
...Jag: "Öh, bara sitter här."
..........Det andra båset: "Kan jag komma över?"
Jag: (attityd) "Nej, jag är lite upptagen just nu!"
Det andra båset: "Du, jag måste ringa tillbaka till dig. Det finns en idiot i den andra toan som håller på att svara på alla mina frågor!......

I´m baaaAAAack...


RSS 2.0