för trött för det här och liten kille med höftproblem

Som rubriken lyder är jag igentligen för trött för att sitta här men ändå är jag här.

* Googlat höftsnuva och perths sjukdom =( Min lilla stora kille har varit hos doktorn hela dan, klämt o känt, gjort övningar, röngat benen, resultatet blev en remiss till specialisten på Astrid Lindgrens. Så ska dit nästa vecka o få lite mer svar.



Stakars min lilla fis, inte undra på att han har gnällt och inget har varit bra när man har ont. Måste vara jobbigt att vara liten och inte förstå att man igentligen har ont - pruttis.
Han har vid flera tillfällen klagat på att han har ont i benen men det har alltid varit vid tillfällen då han har varit trött plus att man har tänkt att ja men det är väl växtvärk osv...vid flera tillfällen har Stefan ifrågasatt varför lukas haltar och vi har tänkt ja men han har väl ramlat eller sträkt sig men igår haltade han rejält..då började vi testa honom. bad honom hämta saker, böja sig, stå still och det visar sig att han inte vill stödja sig på höger ben. Böjer han sig underlättar han o böjer på foten så att han inte behöver böja höger knä lika mkt som vänster osv. Imorse ville han inte gå ur sängen (vilket han inte vill det flesta mornar och när han väl gör det är han som sin mor och som en gammal gubbe att det tar ett par tre steg innan benen har vaknat. Han haltar fortfarande och säger att han har haft ont i benen när han sov. Vi beslutar oss för att det kanske faktiskt är något, ringer till vårdguiden som tar mitt samtal väldigt seriöst och säger att lukas måste träffa läkar omg. inte imorgon eller på måndag utan på en gång. Vi skulle börja på vårdcentralen så får dom sen avgöra om det ska gå vidare eller inte.

Ola och lukas tog det lite lungt på morgonen och jag och ville åkte till dagis. Vid 10 träffar dom läkaren på vårdcentralen som ser på en gång att det där kan lukas inte fejka, och ser att det är nånting som inte stämmer. Då får han göra lite övningar och läkaren klämmer och känner. Hon tror höftsnuva först men det stämmer inte iomed att han till och från har haft bråk med benen, utan det är nånting som går över på ett par dagar. Är som en förkylning i höften. höften och knäet fylls med vätska i lederna och då blir trycket att man inte vill belasta benet men som sagt det är nånting som går över på ett par dagar. Eftersom Lukas bara är 3,5  är det viktigt att göra en grundlig utredning, så han skickades till röntgen och sen tillbaka. När lukas och ola kommer tillbaka till läkarn berättar hon om alternativen och att hon pratat med specialisten på astrid. Så i nästa vecka ska vi till specialisten som ska kolla ordentligt på lukas, göra alla viktiga undersökningar för att utesluta alla olika anledningar till varför han inte vill stödja sig på  benet.

Min lilla plutt, håll tummarna på att det  bara är något tillfälligt och inget allvarligt så som perthes sjukdom =(
Känner mig dålig som inte tagit "små sakerna" allvarligt tidigare men lukas är ett aktivt barn med väldigt mkt vilja så ja han ramlar mkt, han flyger och flänger åt alla håll o kanter, så det är inte konstigt om han har ont eller haltar då och då.
Men jag känner ett annat tålamod och förståelse för hans humör och grin/gnäll - han har ju faktiskt ont inte bara 3 års trots och dumheter...utan han försöker ju säga att nånting är fel.
Men som alla på jobbet säger att vi vet ju inte vad det är för fel än så ska inte ta ut det värsta innan vi vet mer och det kanske visare sig att det är nånting så går att lösa utan problem. MEN det blir iallafall mer vagnåka och försök till att hålla en lugn lukas tills vi varit hos specialisten.

Nog om det för nu. Kvällen har även bjudit på Taco kväll med Malin och Wilda - mysigt!

och lite datahäng:

* Har lagt upp lite mer länkar.
* Letat efter klänning att ha på nästa helgs bröllop - va tror ni om den här klassiska skapelsen?
med pärlhalsband och röd skarl (hmm hur stavas det? men ni fattar, fin halsduk =) )och så kan ola ha sin smala röd slips så vi matchar...



Borde igentligen förberedda inför imorgon då det bär av till Kolmården men orkar inte, kan ju inte vara så mkt att fixa med?! Blir ju bara jag o lukas som åker och förstårs Olle med mut o put. Ska nog lägga kamerabatteriet på laddning. Fixar resten imorgon bitti innan vi åker iväg! Blir en lång och skojig dag imorgon.


nu ex antal timmar senare än när jag börja skriva det här inlägget pga underhåll på blogg.se så har jag hunnit leka lite i photoshop....



sweet dreams

Det bästa av alla världar

Skulle vara duktig och snäll o lägga upp alla min bra länkar. Dom passar både som inspiration och skoj men mina ögon går i kors. ögonen vill bara att vi ska lägga oss på kudden o sova. Får fortsätta länkarkivet en annan dag.

Om det är någon som läser denna blogg, får personen gärna lämna ett litet avtryck,,,skulle vara så himla intressant o se om det är nån som läser...

Guten nacht!

en jobbig vecka och en intensiv helg med lite sömn...då kan det hända mkt!

Inläggen lyser med sin frånvaro men nu är det dags att bryta trenden.

Vilken vecka, måndagen börjar med att ledningen ber om möte under eftermiddagen, då de så fint berättar hur det är dags för vår tur att varsla =( så himla tråkigt. Nu är inte jag ett dugg orolig för att bli uppsagd då jag i feb har jobbat i 10 år på detta företag MEN stor risk för omplacering och ihopslagning av våra redaktioner...vilket innebär både på gott och ont nya arbetsuppgifter, ny chef och splittring av våra goa glada redaktion =( Tråkigast av allt är att eftersom vi är så många så kommer det ju ta sån tid innan man vet hur det kommer bli. Javisst det är ju bra för då har man ett jobb längre men det är så himla jobbigt och inte veta. Stämmningen blir ju inte den trevligaste även om alla försöker och hålla god min så märker man en viss underliggande ton i allt som sägs och görs jobbet.

Trotts detta besked så står dom fast vid att vi ska få genomföra våran bonusresa. Snabbt som bara den bokade vi, så den 18-21 september befinner jag mig på Sicilien =) grymt!


Trapani, sicilen!!!! Here we come!

Sammanfattningsvis har denna vecka varit mkt på alla sätt och vis..har haft fullt upp på jobbet och hemma.
Dagarna har bara rullat på utan att jag har hängt med. Nu i helgen har Ola varit i Växjö för att fira att Måns fyllt 35, så det har bara varit jag o smågrabbarna hemma. 2 små grabbar som är helt urfas..herrejösses orkar inte börja skriva allt vi har varit ovänner om. Hoppas hoppas vardagen börjar ordentligt snart så det bara kan få vara lite lugnt mer än 1 timme åt gången.
Vi har trots detta hunnit med att ha fredagsmys (äta middag vid soffan - ENDAST när inte pappa är hemma som avskyr detta =) ) såg filmen en chihuahua i beverly hills. Lukas tyckte den va bra, tom ville som inte tittar på tv tittade. Men det va väl för att det hundar eller vovve vovve som ville säger.
När kidsen äntligen somnat runt 21 va det dags för att ta tag i lite målning. Så jag har målat om tripptrapp stolen och konsollerna till nya hyllorna som ska upp i köket, för att göra köket lite mer komplett och praktiskt. för att sedan avsluta kvällen med en shopoholics bekännelser, som jag måste säga va kass.

Lördagen började med dagliga frukost och tvättning bråk om vem som ska göra vad om när men till slut blev vi klara! Eftersom det regna ställde vi in utflykten till Mulle mecks lekpark och begav oss hem till kompisen Olle för bus och lunch! Efter några timmar med bus fortsatte vi vår lördag med inhandla tidigare nämnda hyllor som skall sättas upp i köket. måste bara få hjälp av pappa att såga dom, det är så klart speciallösning, de kommer vara olika djupa och sen målas...men ska nog gå! Även denna kväll blev det film tittande men den här gången blev det svenskt - Wallander - kuriren..den va oxå rätt kass men det funkar ju...hyrde även filmen efter men den har jag inte hunnit se än.

Idag Söndag tog vi oss en tur till kista för att äta god lunch och därefter ett besök till den lovade parken mulle meck.



Dessa bilder säger väl det mesta. Mina grabbar älskar denna park, för dom spelar det ingen roll att den igentligen är ganska liten, ganska mkt barn osv näe här finns det massor med muttrar och skruva och roliga uppfinningar. Rutchkanor, lekhus, flygplan, ja det mest i deras värld som betyder nåt!

Nå vad gör man när maken äntligen kommer hem, jo man åker hemifrån för att få koppla bort lite. Resultat en kort tripp till mataffären för att inhandla frukost men oxå njuta av ett solariebesök. då till kruxet, varför VARFÖR kan man bara inte lita på varnings texten på förpackningen. Jo jag kände ju mig så blek så tänkte köper sån där solkräm som dom säljer på solariet. hmm va finns det för olika då. åh den där tar jag, då blir jag brun! hmm obs stark, äh det kan väl inte vara så farligt, jag brukar tåla....HERREGUD...känndes som jag hade sprutat in botox över hela kroppen. stickte och brännde över hela kroppen. Då undrar jag, VARFÖR kan man bara inte läsa och lita på varnings texten och ta en annan. Näe då gång på gång måste jag testa. o inte råga på allt va tvungen och ha den i ansiktet. BAJSklant e vad jag e.
Så nu efter nån timme, då jag har stått i duschen, smörjt o smörjt så börjar det äntligen känns som vanligt igen MEN jag blev brun, väldigt brun! ;)

Näe nu ska jag "prata" klart med Anna, sen är det dags för bingen och se vad nästa vecka levererar för skoj!

What?

Vet inte vad jag ska skriva om, kände bara för ett inlägg.
Helgen har gått fort. Staffan fyllde år i förra veckan så det firades med en grillfest ute i kungsängen hos niklas och sofia.  För att sedan fortsätta vara hundvakt på landet då mor och far va på min kusin stinas bröllop ute i skärgården.
Tänkte visa ett roligt klipp från bröllopet.



Läste Annas blogg precis där hon skriver om den aktuella friidrotten och om en krönika av Patrick Krainer. Bara det att när jag läser detta kan jag inte läsa/tänka på nåt annat än kramer i seinfeld...o det blir väldigt roligt i mitt huvud och få ihop kramer och friidrott!



imorgon är det återigen en dag full av jobb så det kanske dröjer tills nästa inlägg. Men håll ut ni tappra få läsare av denna blogg!

God Natt och sov gott!

ahhahahah HAHHAHHA hahhaha

Jag dör, va det här är roligt!!! Kolla 1952 jag ser ju ut som en man, eller rättare sagt som en dålig transvestit.



www.yearbookyourself.com

Love me, love me, say that you love me...

I did it! Jag klarade deadlinen...   
 

Just nu är det en intervjuv med jack black på p3...så himla rolig..dom pratar om varför det är så roligt med fisar HAAHAH
mkt underhållande för en annan som återigen har lite för lite att göra. Får googla lite för inspiration till dagens jobb, campingbörsen omslag. Va tycker ni, ska jag försöka få med en familj med likadan wct-overaller. Eller ska jag köra på käääänslan av frihet som jag verkar ha hängt upp mig på...



Det går snabbt, hoppar snabbt mellan olika saker i mitt huve så nu när jag kom in på lite filmtema så kan jag ju passa på att rekommendera en bra film. Honungsbiets hemliga liv! Om inte annat så väcker den intresset av honungsbin. Så fascinerande hur mkt det är som händer där inne i de små husen. Och drottningen, värsta diva som bara går runt o kollar att alla gör sitt, gör dom inte åker dom ut. För att inte tala om hur himla samspelta dom är, helt sjukt fascinerande!

 

Nu är det dags för lunch, Lasange


Phuu what a day

Idag har jag älskat mitt jobb. Konstigt nog funkar jag bäst under press. Har jag för mkt tid så ja då tar det jag ska göra mkt tid oxå. Näe LITE för mkt att göra det är då jag LEVERERAR!  Det är då JUS THE GUS visar sitt rätta jag.  scuba diving
mm näe men idag va det kul och göra omslag. Dels blev jag mer än nöjd över själva omslaget, vilket man inte riktigt alltid blir eller typ ofta inte för man gör så många så man lägger lixom inte ner sin själ i det. Men idag ansträngde jag mig och det blev roligare och roligare, kanske spårade ur en anning men det är bara kul. Måste prova nya saker! Men sen vad det ett 8 sidigt omslag + kappa. Kappa för er som inte vet vad det är när man har en halvt omslag utanpå omslaget typ.
konstig beskrivning, men ni fattar nog?! då alla sidor skulle produceras from scratch och allt det här skulle göras idag 8-15 + förmiddag imorgon. Så klart är dagis stängt imorgon torsdag, så mina kidz kommer till jobbet vid 13 imorrn. så mmm lär ju inte bli mkt gjort efter kl 13....Well som sagt jag gillar ju när jag har lite press på mig så det är bara till o gå upp i tid, ta sig till jobbet, sätta på sig hörlurarna och komma in the mood och LEVERERA!

Mitt i allt det här kommer en kollega och ber om typsnitts hjälp. Mm mm mm kan ju inte låta bli. Älskar typsnitt, dom har allt, fula, snygga, klassiska, coola, svåra, ja allt. Såklart la jag lite energi för att leta reda på vilket typsnitt det va. Typsnitts detektiven nummer 1! nörd mm jag vet men jag står för det!  Ett tips till er som faktiskt tycker det är lite kul och skapa, kan jag ju verkligen rekommendera dafont.com en alldeles underbar värld av inspiration och skratt. (shit nästan lite djupt sagt) När jag ändå håller på och rekommendera schysta sidor, måste jag rekommendera Lobby design. En av grundarna är min barndomsvän Mia. Hon är grym ska ni veta! Ända sen vi va små har hon alltid varit väldigt kreativ och bäst helt enkelt! Hon är verkligen värd alla utmärkelser dom har fått och mer där till, ja hennes kollegor oxå förstårs men dom känner jag ju inte, så såklart att Mia får all cred ;)

Ett litet exempel på vad man kan göra när man har 5 minuter och leker på dafont.com ;)

i heart photograph

asså förstår ni nu varför jag måste ha en egen blogg?  jag har så mkt som snurrar och behöver komma ut för att försvinna eller spinna vidare på för att bli ultimate.

Nu när jag gjort bort mig för dagen här på kontoret så började jag tänka på min renovering. googla runt lite för att hitta inspiration, då hitta jag bland annat frilla.se där skall man kunna hitta inspiration inför frisörbesöket! MEN sen stötte jag även på min bästa - alla kategorier! Jessica Alba om jag skulle få byta utseende med nån top of the line då skulle det vara hon. Vem skulle du välja?

    

Första bilden är det nästan lite marilyn monroe - last sitting över (nån gång när jag är mitt allra snyggate snygg så ska jag ta såna bilder..fast igentligen det är ju inte direkt att man kan ha dom uppe på vägen så varför tar man såna fina bilder?







Å på den här bilden har hon ju en snygg friaz. Kanske kan vara nåt för den äldre versionen av jus, när jag inte längre orkar med det långa svalet (LOL) för det gör jag ju verkligen nu..

Jag e så sjuk nördig...

Vet att jag körde det här klippet på facebook precis men hade precis en sån upplevelse igen. Jag får helt enkelt inte ha hörlurar på mig. Så här gick det till: Här sitter jag för en gångs skull o jobbar, har hörlurarna på mig kör spotify - så klart! mmm jag kan ju inte bara låta bli men va jag tvungen å mima till en sån himla pinsam låt: Carola - säg mig var du står men den är såååå rolig o sjunga mm iallafalll tror du inte självaste VD:n och några nya människor precis går förbi o ser hur jag lever mig in i detta....HERREGUD vad pinsam jag är




hahah så himla härligt men varför måste jag göra så hela tiden...why...kanske vore bättre o förbjuda spotify på vårat jobb oxå...näe ALDRIG, hur skulle dagarna annars se ut om man inte kan bjuda på lite skratt ;)

Mjau?

Hur vet man? hur börjar man lixom?

Just do it - funkar på allt..såå nu är det bara till och börja.

1. Vill visa en sjukt inspirerande sida alvhem mäkleri. Visst är varje hem så himla fint!  Tar man det bästa från alla skulle man få ett grymt hem. Älskar vitt trägolv och numera älskar jag även svart målat trägolv. Älskar oxå hur levande bilderna är. Om jag bodde i Göteborg skulle LÄTT bo i nån av dessa men nu bor jag ju i Stockholm så då får jag väl försöka återspegla dessa hem med en liten touch av jus. Men verkligen all cred till företaget som har fattat IT!


*spotify - Erik Hassle "Hurtful"

2. Jag e fett nöjd med min nörd klocka - Cheapo version av miniräknare



ganska kul när jag letade efter bild på min nerdwatch kom jag in på den här sidan kii, kolla dom hade lite roliga grejer där!

undra om jag måste jobba lite nu. Fortsätter om en stund igen säkert...

*spotify - counting crows -raining in baltimore

WTF - kanske lite för hårt

Ja nu har jag hållt på här och försökt fixa till bloggen lite, kul men det är ju bara början. Jag ska bli grym på det här.
Vänta ni bara ;) kan ju iförsig som mkt annat bli mkt snack och lite verkstad..

Men nu är cirkus igång iallafall...tänkte bara säga det justdoit.blogg.se va redan taget så då lackade jag lite så då blev de WTFjustdoit istället...men ah är ju inte menat hårt utan mer ja ja men gör bara, ni fattar!
Ganska kul att jag skriver NI fattar...mmm ni är ju så himla många..

Nu är det iallafall GOD NATT!

Fortsättning följer...

puss

VEM ska läsa det här?



Nu så, nu så bara gjorde jag det...med lite hets från anneli


WTF - just do it!

Vad ska den handla om då - INGENTING. Bara allt som snurrar i mitt överhettade lilla huvud.

Det här är helt crazy, shit va roligt! Skit i hur jag stavar och allt det där. Bara gilla läget och läs med kärlek så blir det fint...
hur ska den se ut då? Kom med ideer för det har jag så lite av ;) Den ska *pip* vara den snyggaste bloggen ever!

*spotify - john mayer - stop this train


RSS 2.0